Lekker genieten van

Vegan en biologische chocolade

Bonvita en het Chocoladehuis

Bonvita is een pionier op het gebied van VEGAN rijstmelkchocolade. Als een van de eersten gingen zij op zoek naar een plantaardig alternatief voor melkchocolade zonder gebruik te kunnen maken van enige ervaring van derden. De zoektocht naar een vegan chocolade heeft geleid tot een heerlijke, klassieke en vol romige rijstmelk couverture.

Een aantal jaar geleden is er een samenwerking tussen Bonvita en het Chocoladehuis ontstaan. De heerlijkste rijstmelkchocolade was een feit, maar moest vervolgens nog verwerkt worden tot een mooie reep of andere lekkernij. Bij het Chocoladehuis vond Bonvita die kleine chocoladefabriek die ambachtelijke chocolade producten maakt. Samen hebben we een prachtige VEGAN assortiment ontwikkeld, waar duurzaamheid en smaak het allerbelangrijkst zijn!

Vegan en biologisch

Onze chocolade wordt gemaakt op basis van rijstmelk en daarbij zijn alle ingrediënten biologisch geteeld. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de site Veganchocolatecompany.com met een groot assortiment biologische VEGAN chocolade producten van hoge kwaliteit. Naast lactosevrij zijn alle producten ook glutenvrij.

Denk aan een standaard reep, maar veel leuke handgemaakte chocolade producten met een bijzondere smaak of uitstraling. Repen met luxe strooisel, repen met een leuke tekst, praline-bites gemaakt van de heerlijkste hazelnootpasta, hartjes, bloemen, kusjes, noten met VEGAN chocolade en nog veeeeeeel meer!

Door onze ambachtelijke manier van werken zijn er veel producten en ideeën te realiseren. Proef onze chocolade! Met veel voordelen voor de wereld om je heen en nu ook nog in vele varianten.

The Organic Chocolate Factory

Bent u wederverkoper en heeft u interesse in biologischge VEGAN chocolade producten, neem dan contact op met The Organic Chocolate Factory.

Drageren van bijvoorbeeld noten of een andere lekkere fruitige kern is een van onze specialiteiten. Daarnaast maken we veel wichtgoed, (gevulde) repen en kunnen we heerlijke vullingen overtrekken met VEGAN rijstmelk chocolade. Allemaal gemaakt op ambachtelijke wijze met het nodige handwerk én gevoel voor de beste kwaliteit. Dit doen we met machines die alleen lactose-vrije en glutenvrije chocolade producten verwerken.

The Organic Chocolate Factory is net opgericht, maar houd ons in de gaten voor de nieuwste en lekkerste VEGAN producten.