Biologisch

Biologische chocolade

Sinds januari 2019 is het Chocoladehuis ook Skal gecertificeerd. Dit betekent dat wij ook Biologische chocolade kunnen en mogen verwerken. Als exclusieve producent voor Bonvita maken wij nu een groot assortiment biologische chocolade die ook glutenvrij, lactosevrij en veganistisch is. Deze eigenschappen gelden ook voor onze speciale rijstmelk chocolade, een heerlijk alternatief voor de klassieke melk chocolade maar dan lactose vrij.

Het Chocoladehuis heeft een exclusieve samenwerking met de firma Bonvita, een toonaangevende groothandel van biologische chocoladeproducten en onze leverancier van de speciale rijstmelk chocolade die zowel biologisch, fair-trade, glutenvrij, lactose vrij en veganistisch is! Meer weten over de Bonvita, kijk dan hier!

Meer weten over de mogelijkheden om ook deze heerlijke en bijzondere chocolades te verkopen, neem dan contact met ons op.

De luxe Atelier collectie van Bonvita, geproduceerd door het Chocoladehuis!
Diverse rijstmelk chocolaatjes, geproduceerd door het Chocoladehuis!

Ons nieuwe chocolade assortiment wordt ambachtelijk gemaakt met liefde, zorg en passie door onze eigen chocolatiers. Met aandacht voor eerlijke grondstoffen en de beste kwaliteit cacao. Bij Bonvita en het Chocoladehuis vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten met een stukje (overh)eerlijke chocola. Of je nou lactosevrij, glutenvrij of veganistisch eet, deze producten passen in elke levensstijl! Onze luxe selectie bestaat uit een 8-tal rijst- en pure chocoladerepen. Deze zijn rijkelijk gedecoreerd met onder andere noten en gedroogde vruchten. Daarnaast zijn er ook kleine chocolaatjes figuurtjes in allerlei vormen. Lekker en leuk om uit te delen, bij de koffie of thee. We hebben aan elk moment gedacht met uitgebreid assortiment van vrolijk bestrooide lolly’s tot creatieve choco dippers om je eigen chocolade drankje mee te maken! Atelier is geheel biologisch, veganistisch en gemaakt van fair trade ingredi├źnten. De gedecoreerde kartons verwijzen naar de Dominicaanse republiek, waar al onze cacao vandaan komt. Zo zijn onze repen van de binnen- en de buitenkant een feestje!