Genieten van
Handgemaakte
bonbons
Het Chocoladehuis heeft een assortiment van ongeveer 25 soorten handgemaakte bonbons. Deze zijn allemaal gemaakt van top kwaliteit Callebaut chocolade.

Het assortiment bestaat uit verschillende smaken in melk, puur en witte chocolade met ganache vullingen, pralines, slagroom en enkele soorten met een alcohol vulling. Kortom, een sortering die zo goed als iedereen lekker zal vinden.

chocolade los closeup
Handgemaakte bonbons
Onze standaard
Standaard
dozen met bonbons
Een onmisbaar onderdeel van ons assortiment zijn de handgemaakte bonbons. Met een sortering van gemiddeld 25 soorten is er voor iedereen wat wils. Onze bonbons kenmerken zich als zeer toegankelijk voor bijna iedereen. In de mix vind je pralines, ganache en slagroom vullingen, roomchocolade, caramel en enkele met een vulling op basis van alcohol. Een perfect cadeau om weg te geven!

De standaard doosjes voor de bonbons zijn beschikbaar in goud en zwart in de volgende gewichten: 250, 350, 500, 750 en 1000 gram.

Al vanaf €5,10 heb je een doosje heerlijke bonbons!

Op verzoek is het ook mogelijk andere kleuren doosjes te leveren vanaf circa 50 stuks. Wil je daar meer over weten, neem dan contact met ons op.

Voor uitgebreide info over maten, prijzen of wil je bestellen, kijk dan op de productpagina

Net even wat meer
Luxe
dozen met bonbons
De luxe dozen van het Chocoladehuis geven het chocoladegeschenk een extra dosis uitstraling. Geen standaard gouden strik, maar een mooie afwerking van een doos handgemaakte bonbons.

Vanzelfsprekend passen we de uitstraling van de doos aan aan het seizoen. Vraag naar de mogelijkheden.

De meerprijs van deze luxe doos ten opzichte van de standaard variant is voor elk gewicht €1,= per stuk.

Handgemaakte bonbons