Heerlijke handgemaakte bonbons!

Waarom onze chocoladegeschenken?

  • Top kwaliteit chocolade
  • Scherpe prijzen
  • Originele geschenken
  • Veel maatwerk mogelijk
  • Alles per stuk te versturen

De specialist

Het Chocoladehuis is dé chocoladespecialist voor het bedrijfsleven. Naast ons grote en originele assortiment seizoen geschenken bieden wij ook vele andere voordelen.

Zo kun je alles per stuk naar je collega’s en/of relaties laten sturen per post. In deze Coronatijd is dat een service waar veel gebruik van gemaakt wordt. Het maakt daarbij niet uit of het om 10 of om 1.000 stuks gaat. Informeer naar de mogelijkheden!

Daarnaast zijn er de vele manieren om de chocoladegeschenken te personaliseren. Dat kan via logochocolade, wikkels kaarten en nog veel meer. Hier lees je meer over deze mogelijkheden.

Het Chocoladehuis is sinds enkele jaren ook Skal gecertificeerd wat betekent dat wij een assortiment chocolade aanbieden dat zowel biologisch geproduceerd én ook Fair Trade is. Ben je zoek naar een  verantwoord geschenk, vraag dan naar de mogelijkheden.

Skal Certificaat

Leuke suggesties voor je collega's!

Luxe bonbons in doosje

3,50 excl.
Luxe bonbons in doosje Het doosje bevat 4 bonbons en weegt circa 80 gram. Gemaakt met de heerlijkste vullingen zijn

Handgemaakte bonbons

5,6022,50 excl.
Handgemaakte bonbons in gouden doos De gouden dozen van het Chocoladehuis geven het chocoladegeschenk een aantrekkelijke uitstraling. Het is mogelijk

Handgemaakte bonbons

5,6022,50 excl.
Handgemaakte bonbons in vele smaken Een onmisbaar onderdeel van ons assortiment zijn de handgemaakte bonbons van top kwaliteit. Met een

dit vinden onze klanten