Chocolade is voor velen favoriet. Met een relatiegeschenk of een bedankje in de vorm van bonbons of een chocoladeplak ga je dan ook niet snel de mist in. Bovendien is er van alles mogelijk. Of je nu tien pakketjes nodig hebt voor je zzp-bedrijf in Noord-Brabant of 1.000 wikkels voor een grote onderneming met meerdere vestigingen, chocolade geschenken zijn leuk, betaalbaar en vooral heel erg lekker!

Uit welke chocola kun je kiezen?

Melkchocola is het populairst, maar ook pure en witte chocola is verkrijgbaar in standaard of gepersonaliseerde bonbons. Ga voor chocolade geschenken in de vorm van rozen, tulpen, molentjes, vogeltjes, hartjes, enzovoort. Ook hebben wij natuurlijk chocoladeletters voor Sinterklaas in ons assortiment. Of misschien ga je liever voor de pindarotsjes? Ook erg lekker!

Het personaliseren van chocolade cadeaus

Chocolade cadeaus personaliseren? Dat is op verschillende manieren mogelijk. Zo is het leuk chocolade te geven waar een logo van je bedrijf op staat, of een persoonlijke tekst. Deze bonbons zijn enkel in ronde vorm verkrijgbaar, maar je hebt de keuze uit verschillende maten. Wil je graag je medewerkers bedanken? Een grote chocoladeplak met ‘bedankt’ erop geschreven wordt altijd goed in ontvangst genomen. Daarnaast is het soms mogelijk chocolaatjes te kopen die passen bij jouw bedrijf.

Alles is mogelijk bij het Chocoladehuis

Bij het Chocoladehuis is vrijwel alles mogelijk, omdat wij het belangrijk vinden om maatwerk te leveren. Chocolade cadeaus zijn te versturen in zowel grote als kleine oplages, waardoor ieder bedrijf in Noord-Brabant zich te goed kan doen aan deze overheerlijke geschenken! Promoot jouw onderneming met logo-chocola of doe gewaardeerde klanten een chocoladewikkel cadeau. Wil jij je klanten of medewerkers ook een plezier doen? Bestel dan vandaag nog overheerlijke chocolade geschenken!