Ook in Noord-Brabant rekenen grote en kleine bedrijven op het vakmanschap van Het Chocoladehuis. Of u nu zoekt naar bonbons voor kerst, totale kerstpakketten, Sinterklaas chocoladeletters of andere seizoensgebonden chocoladegeschenken: wij garanderen de beste kwaliteit voor elk budget en in elke hoeveelheid.

Luxe bonbons voor elk bedrijf

Het Chocoladehuis is er voor elk bedrijf, groot of klein. Niet alleen hebben we een divers aanbod seizoensgeschenken, we leveren met hetzelfde gemak grote of kleine bestellingen, van 10 tot 10000 stuks of meer. Indien gewenst versturen we uw geschenken zelfs per stuk. Zo bent u elk seizoen verzekerd van een persoonlijk chocoladegeschenk voor al uw medewerkers of relaties. Of het nu gaat om Sinterklaas, Pasen, Valentijnsdag of bonbons voor kerst.

Niet-seizoensgebonden en gepersonaliseerde geschenken

Bent u niet op zoek naar bonbons voor kerst of andere seizoensgebonden lekkernijen? Dan hebben wij ook een groot aanbod niet-seizoensgebonden chocoladecadeaus. Bovendien kunnen wij uw luxe bonbons op verschillende manieren personaliseren, zodat ze altijd passen bij de gelegenheid. We zijn onder andere gespecialiseerd in logo-chocolade of chocoladekaartjes met een persoonlijke tekst. Het geheel werken we af met onze eigen wikkels en drukwerken, speciaal ontworpen op maat van uw wensen. Ontdek hier al onze mogelijkheden voor uw chocolade relatiegeschenk.

Uw luxe bonbons bestellen in Noord-Brabant?

Reken op de kunde en creativiteit van Het Chocoladehuis. Orders vanaf 750 € leveren wij gratis. Bent u benieuwd naar onze dagelijkse werkwijze? Breng dan gerust ook eens een bezoekje aan onze chocoladewinkel in Tiel en ontdek onze schat aan chocoladeproducten ter plaatse.