A taste of good chocolate!

over ons

Opgericht in 2006 door Mira Konings en Bart Spoorenberg is het Chocoladehuis een verrassende en innovatieve aanbieder van de lekkerste chocolade. Bij ons vind je een bedrijf vol chocolade heerlijkheden om eindeloos van te genieten. Zowel op onze lokatie in Tiel als online zijn wij een betrouwbare onderneming met een zeer hoge servicegraad. Maar vooral ook een groothandel en producent die met je meedenkt!

Wij verkopen zowel aan particulieren als bedrijven. Onder onze klantenkring bevinden zich alle mogelijke soorten bedrijven waaronder vooral het grote en het kleinere MKB, de non-profit sector, maar ook de grotere werkgevers van Nederland zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst, de KLM en het UWV. Kortom, iedereen die wel eens een chocolade geschenk wil geven aan collega’s of relaties is bij ons aan het juiste adres!

Al onze leveranciers zijn gerenommeerde Hollandse producenten van kwaliteitschocolade. Daarnaast is alle chocolade van het Chocoladehuis alleen 100% duurzaam verbouwd, een (h)eerlijk gevoel!