Een heerlijk avondje uit!

CHOCOLADE WORKSHOPS

Workshops van het Chocoladehuis!

De chocolade workshops van het Chocoladehuis zijn in de regio inmiddels een begrip! Bij ons staat het plezier voorop en daarnaast is het ook nog eens erg leerzaam en smakelijk.

Na een korte inleiding over het product chocolade ga je aan de slag en ben je de hele avond bezig met het maken van de mooiste creaties. Je maakt bijvoorbeeld bonbons, chocolaatjes, rotsjes, je gaat decoreren en proberen te schrijven. Eigenlijk alles wat je met chocolade kunt doen. De ervaring leert dat je ongeveer 800 gram zelf gemaakte chocolade mee naar huis neemt.

GROEPEN:
Heb je met een groep iets te vieren of ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Vanaf 12 personen kun je je eigen workshop boeken op een tijd en datum naar keuze zonder dat er anderen bij zijn. Het maximaal aantal deelnemers is 23.

SINT/KERST
In verband met de drukte rondom Sinterklaas en Kerst is het in november en december niet mogelijk een workshop te boeken.

Data:
Vrijdag 13 oktober VOL
Vrijdag 27 oktober VOL
Vrijdag 26 januari
Vrijdag 2 februari
Vrijdag 16 februari
Tijd:  19:30 – 22:00 uur
Prijs: €35,= per persoon

De workshops vinden plaats bij onze productie locatie in Tiel, op de Kellensedwarsweg 3. In Rotterdam is het helaas niet mogelijk een workshop te volgen.