voor elke gelegenheid en elke feestdag

De lekkerste chocolade winkel van Gelderland

De fabriekswinkel in Tiel!

De fabriekswinkel van het Chocoladehuis is gevestigd bij onze productielocatie op het bedrijven terrein Kellen in Tiel en voor iedereen toegankelijk. Je kunt gewoon je auto voor de deur parkeren en rustig in de winkel rondkijken waar je alles kunt vinden wat je van het Chocoladehuis gewend bent. Verse slagroomtruffels, handgemaakte bonbons, onze beroemde pindarotsjes en nog veel meer.

workshops

Je kunt bij ons ook leuke, smakelijke en leerzame chocolade workshops volgen. Aan het eind van de avond neem je maar liefst circa 750 gram chocolade mee naar huis! Verzamel je collega’s, vriendinnen, moeder, oma’s, zussen en schrijf je in! Lees meer >

Altijd de beste cacao van Callebaut

Duurzame chocolade

Moederdag

Zondag 13 mei is het weer Moederdag en bij het ChocoladeHuis kan iedereen zoals elk jaar weer zijn of haar eigen chocolade cadeautje komen maken en wel op zaterdag 12 mei.  Verras je allerliefste moeder of oma met een heerlijke zelfgemaakt chocolade geschenk.

Mocht je niet zo handig (willen) zijn, dan doen wij het ook graag voor je!  Een chocolade hartje of rondo met een persoonlijke boodschap, en dat al vanaf €5,50!

Geopend:
Don/Vrij  10-18 uur
Zaterdag  10-17 uur

Onze locatie:
Kellensedwarsweg 3
4004 JC Tiel

Bereikbaar:
T: 0344-605346
M: info@chocoladehuis.nl