voor elke gelegenheid en elke feestdag

De lekkerste chocolade winkel van Gelderland

De fabriekswinkel in Tiel!

De fabriekswinkel van het Chocoladehuis is gevestigd bij onze productielocatie op het bedrijven terrein Kellen in Tiel en voor iedereen toegankelijk. Je kunt gewoon je auto voor de deur parkeren en rustig in de winkel rondkijken waar je alles kunt vinden wat je van het Chocoladehuis gewend bent. Verse slagroomtruffels, handgemaakte bonbons, onze beroemde pindarotsjes en nog veel meer.

workshops

Je kunt bij ons ook leuke, smakelijke en leerzame chocolade workshops volgen. Aan het eind van de avond neem je maar liefst circa 750 gram chocolade mee naar huis! Verzamel je collega’s, vriendinnen, moeder, oma’s, zussen en schrijf je in! Lees meer >

Chocolade workshops

Altijd de beste cacao van Callebaut

Duurzame chocolade

Juffen cadeautjes

Vrijdag 13 juli begint de zomervakantie alweer. Dit is natuurlijk het moment om alle juffen, meesters en andere te bedanken voor een prachtig schooljaar. Bij het Chocoladehuis vind je veel kleine chocolade heerlijkheden om deze mensen te bedanken. 

De medewerkers van het Chocoladehuis gaan zelf ook genieten van de vakantie en daarom zijn wij gesloten van maandag 16 juli t/m woensdag 15 augustus.

Geopend:
Don/Vrij  10-18 uur
Zaterdag  10-17 uur

Vakantiesluiting:
16 juli t/m 15 augustus

Onze locatie:
Kellensedwarsweg 3
4004 JC Tiel

Bereikbaar:
T: 0344-605346
M: info@chocoladehuis.nl