voor elke gelegenheid en elke feestdag

De lekkerste chocolade winkel van Gelderland

De fabriekswinkel in Tiel!

De fabriekswinkel van het Chocoladehuis is gevestigd bij onze productielocatie op het bedrijven terrein Kellen in Tiel en voor iedereen toegankelijk. Je kunt gewoon je auto voor de deur parkeren en rustig in de winkel rondkijken waar je alles kunt vinden wat je van het Chocoladehuis gewend bent. Verse slagroomtruffels, handgemaakte bonbons, onze beroemde pindarotsjes en nog veel meer.

workshops

Je kunt bij ons ook leuke, smakelijke en leerzame chocolade workshops volgen. Aan het eind van de avond neem je maar liefst circa 750 gram chocolade mee naar huis! Verzamel je collega’s, vriendinnen, moeder, oma’s, zussen en schrijf je in! Lees meer >

Chocolade workshops

Altijd de beste cacao van Callebaut

Duurzame chocolade

Ouder-Kind workshop

Het idee om een ouder-kind-workshop te organiseren is ontstaan tijdens onze verzamelworkshops. Het leek verschillende moeders leuk om ook eens een workshop met hun zoon of dochter te volgen! Op zaterdagmiddag 20 oktober van 13.00 tot circa 15.00 uur wordt deze workshop gegeven. De prijs is  €25,00 per persoon. We gaan veel chocolade maken zoals bonbons, lolly`s, rotsjes en zeker ook snoepen! Lijkt het je leuk, schrijf dan snel in, want VOL=VOL.
(Let op: Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.)

Geopend:
Don/Vrij  10-18 uur
Zaterdag  10-17 uur

Onze locatie:
Kellensedwarsweg 3
4004 JC Tiel

Bereikbaar:
T: 0344-605346
M: info@chocoladehuis.nl