Kerstbonbons van duurzame chocolade

De lekkerste kerstbonbons van duurzame chocolade

Het is elk jaar weer een opgave om iets te bedenken om met kerst aan relaties te sturen. U wilt toch graag iets bijzonders doen voor uw relaties met kerst, maar hoe verzint u iets wat ook echt indruk maakt? Met een kerstkaart valt u niet echt op tussen de berg andere kerstkaarten die de meeste bedrijven binnen krijgen. Maar als u er nu voor kiest om een doosje met die lekkere kerstbonbons van Het Chocoladehuis te sturen, dan kunt u er op rekenen dat uw relatie u dankbaar is! Onze bonbons worden namelijk gemaakt van de lekkerste chocolade, die uiteraard geheel duurzaam is geproduceerd!

Onze chocolade is lekker en duurzaam

Tegenwoordig vinden steeds meer chocolademakers het belangrijk om duurzaam te werk te gaan. Zo ook bij Barry Callebaut, onze chocolade leverancier. Sterker nog, bij dit bedrijf waren ze de eersten die een eigen programma opzetten in West Afrika om hier op duurzame wijze chocolade te verbouwen. Wij maken dan ook vol trots gebruik van deze chocolade bij het maken van onze bonbons en andere chocolaatjes. Dit proeft u in onze heerlijke kerstbonbons, die door vele bedrijven naar hun relaties worden gestuurd en altijd goed in de smaak vallen!

De lekkerste chocolade voor uw relaties

Bij ons vindt u een groot aantal verschillende soorten kerstchocolade: Naast kerstbonbons maken wij bijvoorbeeld ook hulstblaadjes, chocoladeklokjes, kransjes en gekleurde kerstfiguurtjes. Ook relatiegeschenken voor andere gelegenheden maken deel uit van ons assortiment. Bovendien bestaat bij Het
Chocoladehuis de mogelijkheid uw geschenk in grote mate te personaliseren, zo helpen wij u goede relaties op te bouwen en te onderhouden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons altijd bellen of mailen om uw wensen te bespreken.