Een heerlijk avondje uit!

CHOCOLADE WORKSHOPS

Chocolade Workshops!

De chocolade workshops van het Chocoladehuis in Tiel (Gelderland) zijn in de regio inmiddels een begrip! Bij ons staat het plezier voorop en daarnaast is het ook nog eens erg leerzaam en smakelijk.

Na een korte inleiding over het product chocolade ga je aan de slag en ben je de hele avond bezig met het maken van de mooiste creaties. Je maakt bijvoorbeeld bonbons, chocolaatjes, rotsjes, je gaat decoreren en proberen te schrijven. Eigenlijk alles wat je met chocolade kunt doen. De ervaring leert dat je ongeveer 800 gram zelf gemaakte chocolade mee naar huis neemt.

GROEPEN:
Heb je met een groep iets te vieren of ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Vanaf 12 personen kun je je eigen workshop boeken op een tijd en datum naar keuze zonder dat er anderen bij zijn. Het maximaal aantal deelnemers is 28.

Data:
Vrijdag 21 september NOG 21 PLAATSEN VRIJ
Vrijdag 28 september VOL
Vrijdag 12 oktober NOG 11 PLAATSEN VRIJ
Tijd:  19:30 – 22:00 uur
Prijs: €35,= per persoon

De workshops vinden plaats bij onze productie locatie in Tiel, op de Kellensedwarsweg 3.

NIEUW: OUDER-KIND WORKSHOP

Het idee om een ouder-kind-workshop te organiseren is ontstaan tijdens onze verzamelworkshops. Het leek verschillende moeders leuk om ook eens een workshop met hun zoon of dochter te volgen! Op zaterdagmiddag 20 oktober van 13.00 tot circa 15.00 uur wordt deze workshop gegeven. De prijs is  €25,00 per persoon. We gaan veel chocolade maken zoals bonbons, lolly`s, rotsjes en zeker ook snoepen! Lijkt het je leuk, schrijf dan snel in, want VOL=VOL.
(Let op: Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.)