Chocolade met eigen tekst

Chocolade cadeaus personaliseren? Dat kan door een persoonlijke boodschap met de hand op te laten schrijven met chocolade, echt handwerk! Wil je medewerkers bedanken? Een chocolade reep met “BEDANKT” wordt altijd erg gewaardeerd. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Voor speciale wensen, neem contact met ons op. Er is veel mogelijk, omdat wij het belangrijk vinden om maatwerk te leveren.

Chocolade reep met eigen tekst

Een leuk cadeau-idee waar u iedereen mee zal verrassen. De handbeschreven repen wegen ca 100 gram en kunnen naar eigen wens worden beschreven. Let wel, het te beschrijven oppervlak is beperkt, dus de tekst moet kort zijn. Ook kan de bloem worden vervangen door uw logo.

Bovendien leuk om een persoonlijk geschreven reep toe te voegen aan een ander chocolade geschenk en zo een uniek cadeau samen te stellen.

Prijs: € 4,20 ex btw

Offerte aanvragen

Ronde plak chocolade met eigen tekst

De chocolade rondo’s zijn beschikbaar in twee maten. De kleine plak met een diameter van 15 cm en weegt ca. 175 gram. De grotere weegt ca. 250 gram met een diameter van 21 cm.

De rondo’s kunnen geheel naar eigen wens worden beschreven en ook met de decoraties is er de keuze uit verschillende chocolade figuurtjes, afhankelijk van het thema of seizoen.

De kleine ronde plak chocolade is zeer geschikt om per brievenbuspost te versturen. Kortom: een lekker cadeau om iedereen mee te verrassen!

Groot: € 8,95 ex btw (ca. 250 gram)

Offerte aanvragen

Hart met eigen tekst

Een mooi gebaar is een chocolade cadeau in hartvorm. Helemaal ambachtelijk met de hand gemaakt en beschreven. Een bijzonder geschenk verpakt in transparante folie met een vrolijke uitstraling.

De chocolade harten zijn beschikbaar in drie maten.

  • De kleinste weegt ca. 150 gram
  • De middelmaat is al wat groter en weegt ca. 300 gram
  • De grootse ca. 600 gram

De harten kunnen geheel naar eigen wens worden beschreven en gedecoreerd.

Klein: € 6,50 ex btw
Middel: € 11,95 ex btw
Groot: € 21,00 ex btw

Offerte aanvragen