Over ons

Chocolade is altijd onze passie geweest. In september 2006 is Het Chocoladehuis opgericht: een winkel met alleen heeeeel veel chocolade. Door de liefde voor chocolade en het vak werd twee jaar later gestart met een eigen productie. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk, omdat wij het belangrijk vinden om maatwerk te leveren. Nieuwsgierig? Kom kijken in onze winkel in Tiel en laat je verrassen door het assortiment en de mogelijkheden.

Onze fabriekswinkel in Tiel

Een winkel vol met chocolade! Kom eens een bezoekje brengen aan onze winkel met de lekkerste chocolade producten. Niet groot, maar wel een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. We staan bekend om om onze handgemaakte bonbons, verse slagroomtruffels en heerlijke pindarotsjes in 3 smaken. Denk verder nog aan dunne krokante chocolade blaadjes, musketflikken, caramel-zeezout, krakelingen, vrolijke chocolade figuurtjes, mokkastaafjes, boomschors, orangettes, geboorte chocolaatjes en nog veeeeel meer.

Repen en ronde plakken met tekst zijn ook een topper. Wilt u iemand een origineel en vrolijk cadeau geven, dan is er een heleboel om uit te kiezen. Helemaal speciaal is het om iets met een eigen tekst te bestellen. Verder blijft breukchocolade populair. Chocolade met bastagne-koek, gekarameliseerde cacaonibs, hazelnoten, vele andere noten, cocos en crisp, oreo-koekjes of smarties.

Kom naar de winkel

Nog meer chocolade

Naast heerlijke chocolade voor jezelf hebben wij een groot assortiment leuke chocolade cadeaus. Veel verschillende wensrepen en een ruime keuze aan schaaltjes of bekers gevuld met chocolade. En onze mooie pakketten met veel chocolade, altijd een origineel cadeau. Chocolade is een echte traktatie en wij hebben voor iedere prijs een leuk geschenk.

Tijdens de seizoenen zijn de meeste cadeautjes aangepast aan het seizoen. Luxe chocolade harten voor Valentijn, originele paascadeautjes, chocoladeletters, kerstgeschenken en nog veeeel meer. Chocolade in alle soorten en smaken!

Afhaalservice

Bovendien kunt u vooraf een bestelling doorgeven en zorgen wij dat het voor u klaar staat. Neem contact met ons op en wij zetten uw bestelling klaar, zodat u snel wordt geholpen.

Meer informatie?

Openingstijden

Onze vaste openingstijden zijn: 

  • donderdag:   10.00 – 18.00 uur
  • vrijdag:          10.00 – 18.00 uur
  • zaterdag:      10.00 – 17.00 uur

Naast deze vaste dagen zijn we tijdens de seizoenen zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen extra geopend. Volg ons voor de actuele informatie op Facebook en Instagram. Staat de RODE FIETS buiten op de kruising dan zijn we (extra) open.

PARKEREN KAN VOOR DE DEUR. Het adres: Kellensedwarsweg 3 in Tiel.

Laat je verrassen in onze winkel en tot snel!

Contact openemen