Kaartjes, labels, drukwerk

Op zoek naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor een goede prijs? Een heerlijk doosje gemengde bonbons of seizoenchocolade met een toegevoegd kaartje is een goede optie. U geeft een luxe geschenk van topkwalitiet, verpakt met zorg en daarbij zakelijke uitstraling. Een kaartje met eigen boodschap voegen wij voor een kleine meerprijs toe. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op voor speciale wensen.

De kosten voor kaartje liggen tussen de €0,10 en €0,25 per stuk. De meerprijs is afhankelijk van de oplage, maat, levertijd, manier van bevestigen en dergelijke.  Eenmalige opmaakkosten bij oplages kleiner dan 100 stuks: €15,00. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Doosjes met bedrukt kaartje

Doosjes gevuld met handgemaakte bonbons of seizoenchocolade worden gestrikt met daaraan een eigen ontworpen kaartje. Het ontwerp levert de klant aan, wij zorgen dat het kaartje wordt gedrukt en aan het doosje wordt gestrikt. De kosten voor het drukken worden 1 op 1 doorberekend en er zijn verder geen bijkomende kosten.

Kosten zijn afhankelijk van de maat van het doosje en kaartje.

Offerte aanvragen

Zakje met bedrukt kaartje

Een aardigheidje voor uw klanten of collega’s met een eigen boodschap is een leuk idee voor een mooie prijs. Een zelf ontworpen kaartje wordt bevestigd aan een zakje. Het zakje wordt gesealed en daaraan nieten wij het kaartje. Ook kunnen wij het zakje strikken voor een meer feestelijke uitstraling. Bij strikken rekenen wij een extra vergoeding van €0,25 per zakje omdat het strikken een relatief zeer bewerkelijke handeling is. 

Een extra optie is om een logo chocolaatje aan het zakje toe te voegen.

Kosten zijn afhankelijk van o.a. het gewicht van het zakje en het kaartje.

Offerte aanvragen

Gepersonaliseerde chocolade geschenken

Een gepersonaliseerd geschenk voor ieder budget. De meest eenvoudige oplossing is vaak een eigen bedrukte kaart bij het chocolade geschenk. Dit geeft een zakelijk uitstraling en kan worden aangepast aan uw budget. Door de persoonlijk bedrukte kaart bepaalt u zelf de uitstraling van het geschenk. Naast de kosten van het kaart(je) zijn er verder geen meerkosten voor het bevestigen of toevoegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Kosten kaart(je) zijn afhankelijk van het soort kaart. In overleg bekijken we welke optie het best passend is.

Offerte aanvragen