Doosjes met bedrukt kaartje

Doosjes gevuld met handgemaakte bonbons of seizoenchocolade kunnen in overleg gestrikt worden met daaraan een eigen ontworpen kaartje. Het ontwerp levert de klant aan, wij zorgen dat het kaartje wordt gedrukt en aan het doosje wordt gestrikt. De kosten voor het drukken worden 1 op 1 doorberekend en er zijn verder geen bijkomende kosten.

Kosten zijn afhankelijk van de maat van het doosje en kaartje.

Zakje met bedrukt kaartje

Een aardigheidje voor uw klanten of collega’s met een eigen boodschap is een leuk idee voor een mooie prijs. Een zelf ontworpen kaartje wordt bevestigd aan een gestrikt zakje. Naast de kosten van het kaartje rekenen wij een extra vergoeding van €0,25 per zakje omdat het strikken een relatief zeer bewerkelijke handeling is. Het gaat om zakjes met een inhoud van 200 gram of meer. Indien er gekozen wordt voor minder dan 200 gram, dan wordt het zakje gesealed en het kaartje eraan geniet.

Kosten kaartje €0,15 per stuk
Eenmalige opmaakkosten bij oplages kleiner dan 50 stuks: €10,=

Gepersonaliseerde chocolade geschenken

Een gepersonaliseerd geschenk voor ieder budget. De meest eenvoudige oplossing is vaak een eigen bedrukte kaart bij het chocolade geschenk. Dit geeft een zakelijk uitstraling en kan worden aangepast aan uw budget. Door de persoonlijk bedrukte kaart bepaalt u zelf de uitstraling van het geschenk. Naast de kosten van het kaartje zijn er verder geen meerkosten voor het bevestigen of toevoegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kosten kaartje €0,15 per stuk
Eenmalige opmaakkosten bij oplage minder dan 50 stuks €10,=