Logo of afbeelding op chocolade

Een ronde plak van chocolade (ca. 200 gram) met uw logo in het midden. Dit is een van de best verkochte chocoladeplakken met logo, omdat dit zeer geschikt is om per brievenbuspost te verzenden. Samen met een persoonlijke kaart is dit perfecte cadeau om iedere collega thuis mee te verrassen. Een heerlijk geschenk opmaat voor een scherpe prijs.

Prijs plak chocolade €6,50 ex btw

Logo chocolaatjes

De eenvoudige logo chocolaatjes kunnen in elke maat worden gedrukt. Deze zijn met of zonder onderkant van melk chocolade. Let wel, de logo chocolaatjes van het Chocoladehuis zijn altijd rond. De meest verkochte variant is de variant met een melk onderkant, een diameter van circa 4 cm en een gewicht van ca. 10 gram per stuk.

Prijzen (ex. 9% btw):
Klein (Circa 4 cm melk onderkant, 10 gr.) €0,40
Klein (Circa 3 cm enkel wit, 5 gr.) €0,30
Groot (Circa 6 cm met melk onderkant, 30 gr.) €1,10
Groot (Circa 6 cm met melk onderkant en musket, 30 gr.) €1,50

Logo of afbeelding op reep chocolade

Het logo van uw bedrijf of een afbeelding drukken wij op een flink stuk chocolade, een reep van 300 gram, die mooi past in een zwarte vensterdoos. De afmeting van de doos is 21×15 cm. De opmaak kunt u op geheel eigen wijze invullen waardoor het een persoonlijk cadeau wordt. De chocolade is bovendien van zeer goede kwaliteit. Een mooi en lekker geschenk voor uw relaties!

Prijs €11,50 ex btw