Logo Chocolade

Een relatiegeschenk met eigen logo in chocolade heeft zeker toegevoegde waarde. Door het bedrijfslogo aan een geschenk toe te voegen wordt het bedrijf extra zichtbaar met een professionele uitstraling. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden. Heb je een eigen idee, neem gerust contact met ons op, dan denken we graag mee. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor ieder budget. Ook onze logo’s zijn gemaakt van heerlijke Belcolade chocolade. Wil je daar alles van weten, kijk dan hier!

Logo chocolade

Logo of afbeelding op chocolade

Een ronde plak chocolade (ca. 175-200 gram) met logo of eigen afbeelding in het midden. Dit is een van de best verkochte chocolade producten met logo. Bovendien is dit geschenk zeer geschikt is om per brievenbuspost te verzenden. Samen met een persoonlijke kaart is dit perfecte cadeau om iedere collega thuis mee te verrassen. Een heerlijk geschenk op maat voor een scherpe prijs.

Prijs plak chocolade €6,95 ex .btw

Offerte aanvragen

Logo of afbeelding op chocolade

De eenvoudige logo chocolaatjes kunnen in elke maat worden gedrukt. Deze zijn met of zonder onderkant van melk chocolade. Let wel, de logo chocolaatjes van het Chocoladehuis zijn altijd rond. Het meest verkochte logo-chocolaatje is de variant met een melk onderkant, een diameter van 4 cm met een gewicht van ca. 10 gram per stuk.

Prijzen (ex. 9% btw):

Klein (Circa 4 cm melk onderkant, 10 gr.) € 0,60
Klein (Circa 3 cm enkel wit, 5 gr.) € 0,45
Groot (Circa 6 cm met melk onderkant, 30 gr.) € 1,45

Offerte aanvragen
Logo chocolade
logo chocolade

Logo of afbeelding op reep chocolade

Het bedrijfslogo of een afbeelding kunnen wij drukken op een flink stuk chocolade, een reep van 300 gram, die mooi past in een zwarte vensterdoos. De afmeting van de doos is 21×15 cm. De opmaak kan op geheel eigen wijze worden ingevuld waardoor het een persoonlijk cadeau wordt. De chocolade is bovendien van zeer goede kwaliteit. Een mooi en lekker geschenk voor relaties!

Prijs €12,95 ex. btw

Offerte aanvragen

Bedrijfslogo verwerkt in thema

Het bedrijfslogo samen met een eigen thema. Er zijn meerdere mogelijkheden op dit gebied, echter is het wel afhankelijk van de beschikbare mallen die wij hebben. Vraag gerust of wij met jouw eigen wensen een heerlijk en origineel chocolade geschenk kunnen maken voor medewerkers of relaties.

De mogelijkheden voor seizoenthema’s als Sinterklaas, Kerst en Pasen zijn groot. Ook thema’s als voorjaar, hartjes, herfst, winter, Holland en nog veel meer kunnen wij verwerken in een geschenk van chocolade. Neem contact met ons op, dan denken we graag mee.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen