Wikkels

Een echte bestseller zijn onze grote, maar vooral de kleinere kokers met wikkels. Door een wikkel toe te voegen aan uw geschenk kunt u optimaal gebruik maken van uw zichtbaarheid. Een boodschap, uw bedrijfslogo en misschien nog meer kunt u laten drukken op de wikkel. Een koker met wikkel gevuld met pindarotsjes is een heerlijke weggever voor een klein budget met een grootse uitstraling. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Kokers met bedrukte wikkel

Deze koker is gevuld met 325 tot 375 gram chocolade, dus een behoorlijke portie. De kokers zijn te bestellen in 3 varianten:

  1. Enkel 325 gram pindarotsjes,
  2. Een combinatie van 50% pindarotsjes en 50% chocolaatjes
  3. Een variant met enkel 350 gram paas- of kerstchocolade.

Het drukken van de wikkel is inbegrepen in de prijs. Voor de wikkel geldt dat de opmaak wordt aangeleverd door de klant. Er is keuze tussen een wikkel die de hele koker bedekt of de halve koker.

Hieronder een prijsindicatie  voor de verschillende varianten. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met ons op.

Prijsindicatie  variant 1: €4,95, variant 2: €6,95, variant 3: €9,50

Offerte aanvragen

Grote koker met bedrukte wikkel

Een koker gevuld met maar liefst 850 gram gemengde chocolade. Een royaal geschenk met een heerlijke uitstraling en leuk voor een hele afdeling. In de kantine of op de balie en iedereen kan er van genieten.

Het is mogelijk de koker te voorzien van een full colour bedrukte wikkel. De meerprijs voor een wikkel bedraagt €0,55 per stuk. Wij gaan er dan van uit dat het ontwerp wordt aangeleverd, het drukwerk wordt door ons verzorgd.

Offerte aanvragen