Kokers met bedrukte wikkel

Op zoek naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk, dan zijn de kokers met wikkels van het Chocoladehuis een prima oplossing. De koker is gevuld met 325 gram chocolade, dus een behoorlijke portie. De kokers zijn te bestellen in 3 varianten:

  • 1 Enkel 325 gram pindarotsjes,
  • 2 Een combinatie van 50% pindarotsjes en 50% chocolaatjes
  • 3 Een variant met enkel 325 gram kerstchocolade.

Het drukken van de wikkel is inbegrepen in de prijs, de opmaak wordt verzorgd door de klant. Er is keuze tussen een wikkel die de gehele koker bedekt of de helft.

Prijs  ex btw.

Grote koker met bedrukte wikkel

Een koker gevuld met maar liefst 875 gram gemengde chocolade. Een royaal geschenk met een heerlijke uitstraling en leuk voor een hele afdeling. In de kantine of op de balie en iedereen kan er van genieten.

Het is mogelijk de koker te voorzien van een full colour bedrukte wikkel. De meerprijs voor een wikkel bedraagt €0,35 per stuk. Wij gaan er dan van uit dat het ontwerp wordt aangeleverd, het drukwerk wordt door ons verzorgd.

Grote vaas gevuld met luxe bonbons

Het perfecte relatiegeschenk is een vaas gevuld met luxe bonbons en bedrukte wikkel. Een glazen vaas gevuld met circa 1 kilo heerlijke chocolade. Je kunt kiezen tussen handgemaakte bonbons of kerstchocolade.

Voor de wikkel geldt dat de opmaak door de klant wordt aangeleverd. Wij zorgen voor het drukwerk. Voor de vazen met wikkels hanteren wij een minimale oplage van 40 stuks. De vazen zonder wikkel kunnen in elke gewenste oplage worden besteld.

Voor dit product is het niet mogelijk een standaard staffel aan te bieden. Hieronder een prijsindicatie van de verschillende varianten. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met ons op.

Prijs vanaf €27,75 ex btw