Nieuws

3 Tips voor Sinterklaasgeschenken (en maak je baas enthousiast)

Sinterklaas komt weer bijna naar Nederland. Met een paar tips heb je snel het leukste Sinterklaasgeschenk voor je collega’s geregeld.

Tip 1: Ben creatief en maak iets speciaals voor alle collega’s.

De lekkere chocoladeletter is al jaren populair, maar er is nog veel meer lekkers van chocolade voor het Sinterklaasfeest. Kijk eens op onze site bij Sinterklaas naar alle producten en maak een attentie persoonlijk of op maat. Maak een grappig gedicht en druk dit op een leuke kaart, voeg een persoonlijke boodschap toe door een mooi eigen kaartje of laat je logo drukken op chocolade. Voeg dit bij een heerlijk ambachtelijk gemaakt chocoladeletter of bij een doosje vrolijke Sinterklaaschocolade. Voor iedereen iets lekkers!

Tip 2: De lekkerste chocolade van topkwaliteit voor ieder budget.

Een mooi groot pakket bestaande uit het hele assortiment Sinterklaaschocolade voor een groot budget. Een kleinere letter zonder handgemaakte deco’s in een standaard verpakking voor een klein budget. Alle chocolade is even lekker en van de beste kwaliteit. Laat ons weten welk budget je te besteden hebt en wij kunnen altijd een alternatief voorstel maken voor iedere vraag die u heeft.

Tip 3: Wie zoet is krijgt thuis lekkers.

In deze Corona-tijden is het altijd leuk om collega’s thuis te verrassen. Even een lekkere blijk van waardering voor iedereen die thuis aan het werk is. Het liefst komt Sinterklaas naar een gezellig Sinterklaasfeest op de zaak, maar is dit niet het geval dan kan het altijd nog per post… de verrassing zal niet minder zijn.

Graag helpen wij u om samen het perfecte Sinterklaasgeschenk te regelen. De Sint heeft deze keer niet lang moeten denken, wat hij deze keer gaat schenken. Laat pakjesavond maar komen, want wie zoet is krijgt lekkers!