Chocolade workshops bij het Chocoladehuis!

Workshops, ze zijn er in alle soorten, je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een workshop voor. Zo ook voor het maken van lekkere chocolade traktaties. Bij het Chocoladehuis hebben we onze eigen workshoptopper, Vicky-Jane. Ze werkt al bijna 9 jaar bij het Chocoladehuis en vindt workshops geven al jaren het aller-leukste om te doen. Samen met haar assistent Mira verzorgt zij een veelzijdige chocolade workshop. Veel weetjes en praktische uitleg over hoe je thuis aan de slag kan gaan met chocolade. Je maakt bonbons, lollies, rotsjes, gedecoreerde flikken, schrijft met chocolade en nog veel meer. Een kleine proeverij om nog iets meer over chocolade te leren en ondertussen lekker snoepen van de lekkerste Callebaut-chocolade. Alles wat je maakt gaat natuurlijk mooi verpakt mee naar huis (Meestal zelfs 800 gram!). Kortom, succes verzekerd!

MAAR waarom een workshop chocolade maken?? Gewoon omdat het heerlijk is om eens met chocolade te werken, je eigen chocolade creaties met een spuitzak te maken en natuurlijk voor de gezelligheid! Samen lekkere dingen van chocolade maken. Samen lachen, samen chocolade eten! Kijk op de site voor meer informatie.

Ps: Dit is ook erg leuk als je een teamuitje moet organiseren. Hoe leuk is het om met je collega’s 2,5 uur aan de slag te gaan met chocolade en tegelijkertijd een gezellige middag/avond te hebben. Vanaf 12 personen kun je je eigen  workshop plannen zonder andere mensen erbij.