Nieuws

Deze vakantie blijven we open

De winkel van het Chocoladehuis blijft de hele zomervakantie open. Heb je zin in iets lekkers, dan zijn we op de donderdag, vrijdag en zaterdag gewoon open. Voor ons is er deze zomer genoeg werk aan de winkel. De eerste vegan Sinterklaasletters zijn alweer gemaakt en daar blijven we de komende tijd volop mee bezig. Verder hebben we er in het voorjaar een tweede drageerketel bij gekregen waar we een heerlijk laagje chocolade om een lekkere kern kunnen draaien. Ook nieuw is onze productieleider Bert en samen met Bart gaan ze aan de slag om de allerlekkerste glutenvrije en lactosevrije vegan pepernoten te maken. De verse pepernoten zijn nog niet binnen, maar dat zal niet lang meer duren. In september, best vroeg, kunnen we dan toch echt de eerste pepernoten gaan proeven. We hopen dat ze weer zo lekker zijn als vorig jaar; onze eerste keer in pepernotenland. Alle Sinterklaasletters en pepernoten moeten natuurlijk nog worden ingepakt. Gelukkig is er weer een leuke club meiden die komen werken om alles netjes in te pakken.

Daarnaast is de zomer altijd een mooie tijd om eens goed na te denken over een aantal lekkere nieuwe producten. We hebben een aantal vragen en wensen verzameld en met een aantal gaan we aan de slag. Genoeg lekkers om te maken, maar we moeten kiezen…. Als er weer iets nieuws en lekkers bedacht is en in de winkel goed uit de test is gekomen, laten we natuurlijk snel weten op Instagram en Facebook. Altijd handig om ons te volgen.

Verder kan het zijn dat je bij ons binnenkomt en wij bezig zijn met klussen. In de zomerperiode is daar tijd en ruimte voor om eens een aantal klusjes te klaren. Genoeg ideeën, nu nog een berg tijd en handjes en dan aan de slag!

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!