Doosjes met bedrukt kaartje

Doosjes gevuld met handgemaakte bonbons of seizoenchocolade kunnen in overleg gestrikt worden met daaraan een eigen ontworpen kaartje. Het ontwerp levert de klant aan, wij zorgen dat het kaartje wordt gedrukt en aan het doosje wordt gestrikt. De kosten voor het drukken worden 1 op 1 doorberekend en er zijn verder geen bijkomende kosten.

Kosten zijn afhankelijk van de maat van het kaartje.

Zakje met bedrukt kaartje

Een aardigheidje voor uw klanten of collega’s met een eigen boodschap is een leuk idee voor een mooie prijs. Een zelf ontworpen kaartje wordt bevestig aan een gestrikt zakje. Het gaat om zakjes met een inhoud van 200 gram of meer. Naast de kosten van het kaartje rekenen wij een extra vergoeding van €0,25 per zakje omdat het strikken een relatief zeer bewerkelijke handeling is.

Kosten kaartje €0,15 per stuk
Eenmalige opmaakkosten bij oplages <50 stuks €10,=

Gepersonaliseerde chocolade geschenken

Een gepersonaliseerd geschenk voor ieder budget. De meest eenvoudige oplossing is vaak een eigen bedrukte kaart of kaartje met chocolade. Dit geeft een zakelijk uitstraling en kan worden aangepast aan uw budget. Door het persoonlijk bedrukte kaartje bepaalt u zelf de uitstraling van het geschenk. Naast de kosten van het kaartje zijn er verder geen meerkosten voor het bevestigen of toevoegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kosten kaartje €0,15 per stuk
Eenmalige opmaakkosten bij oplage <50 stuks €10,=