Chocoladegeschenken

Heerlijke relatiegeschenken

Vazen met chocolade

Een relatiegeschenk met veel chocolade en uitstraling. Het Chocoladehuis vult vazen met handgemaakte bonbons, kerstchocolade of een mix daarvan. Ook is het mogelijk een wikkel onderin de vaas te plaatsen met een persoonlijke boodschap. Deze relatiegeschenken zijn bij uitstek geschikt om weg te geven op plaatsen waar veel mensen van de chocolade kunnen genieten en zolang er nog chocolade in de vaas zit, blijft de persoonlijke boodschap ook nog onder de aandacht.

Voor meer info en prijzen, kijk hier.

Dozen met bonbons

Het Chocoladehuis heeft verschillende mogelijkheden om een heerlijke doos handgemaakte bonbons weg te geven. Klein, groot met of zonder strik en met een persoonlijke boodschap.

Al vanaf €5,= koop je bij ons een heerlijke doosje handgemaakte bonbons!

Voor alle informatie en prijzen, kijk op onze productpagina

Zakjes met chocolade

Alle zakjes gevuld met chocolade kunnen voorzien worden van een persoonlijk kaartje. Of het zakje gestrikt is of gesealed, in beide gevallen kan een kaartje met een persoonlijke boodschap een mooie toevoeging zijn. De meerkosten voor een kaartje bedragen slechts €0,20 per stuk. De opmaak wordt door de klant verzorgd, wij drukken en bevestigen de kaartjes.

Luxe chocolade pakket met wijn

Wijn & Chocolade

Wijn & Chocolade, een combinatie die altijd werkt! Bij het Chocoladehuis hebben we diverse mogelijkheden om relaties te verrassen met een heerlijk relatiegeschenk. Zo kun je bij ons al een fles lekkere rode wijn met een doos handgemaakte bonbons bestellen vanaf €10,= per stuk! Standaard gebruiken wij een Spaanse rode wijn die bijna iedereen lekker zal vinden, maar heb je specifieke verzoeken dan werken wij samen met een gerenommeerde lokale wijnhandel die alles kan leveren.

Voor enkele concrete voorbeelden, kijk hier.