Onze fabriekswinkel in Tiel

Een winkel vol met chocolade! Kom eens een bezoekje brengen aan onze winkel. Niet groot, maar wel een groot assortiment van de lekkerste chocolade producten. We staan bekend om om onze handgemaakte bonbons, verse slagroomtruffels en heerlijke pindarotsjes in 3 smaken. Denk verder nog aan dunne krokante chocolade blaadjes, musketflikken, caramel-zeezout, krakelingen, vrolijke chocolade figuurtjes, mokkastaafjes, boomschors, orangettes, geboorte chocolaatjes en nog veeeeel meer.

Repen en ronde plakken met tekst zijn ook een topper. Wilt u iemand een origineel en vrolijk cadeau geven, dan is er een heleboel om uit te kiezen. Helemaal speciaal is het om iets met een eigen tekst te bestellen. Verder blijft breukchocolade populair. Chocolade met bastagne-koek, gekarameliseerde cacaonibs, hazelnoten, vele andere noten, cocos en crisp, oreo-koekjes of smarties.

Nog meer....

Naast heerlijke chocolade voor uzelf hebben wij een groot assortiment leuke cadeaus van chocolade. Veel verschillende wensrepen en ook is er altijd een ruime keuze aan schaaltjes of bekers gevuld met diverse chocolade. Verder nog veel leuke pakketjes en dat blijven toppers om te geven. Chocolade blijft het lekkerste cadeau en wij hebben voor iedere prijs een lekker geschenk.

Tijdens de seizoenen zijn de meeste cadeautjes aangepast aan het seizoen. Schaaltjes gevuld met bijvoorbeeld kerstchocolade is een origineel geschenk voor iedereen.

Afhaalservice

Bovendien kunt u vooraf een bestelling doorgeven en zorgen wij dat het voor u klaar staat. Hiervoor hebben we een speciale afhaalhoek gemaakt, zodat u snel wordt geholpen.

Openingstijden

Als food-speciaalzaak staan wij op de lijst van bedrijven die geopend mogen zijn….En dat zijn we dan ook!

Staat de rode fiets op de kruising dan zijn we open!

Onze vaste openingstijden zijn:

  • donderdag van 10.00-18.00 uur
  • vrijdag van 10.00-18.00 uur
  • zaterdag van 10.00-17.00 uur

Naast deze vaste dagen zijn we tijdens de seizoenen zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen extra geopend. Volg ons voor de actuele informatie op Facebook en Instagram

Het adres is Kellensedwarsweg 3 op industrieterrein Kellen in Tiel. U kunt voor de deur parkeren.

Laat u verrassen in onze winkel en tot snel!